Despre noi

panouri solare

SolarDepo.ro – Panouri si sisteme complete solare

Bine ați venit la Solardepo.ro !

Suntem o firmă care se ocupă cu proiectarea, comercializarea și montarea de sistemelor cu panouri fotovoltaice cu o experiență de mai bine de 10 ani în Scandinavia și Europa de Est. Primul aspect la asamblarea pachetelor noastre solare este CALITATEA la un preț accesibil.

Între pachetele cu panouri fotovoltaice Solardepo toată lumea va găsi soluția ideală la cele mai bune prețuri. Echipa de montaj Solardepo vă oferă servicii profesionale de înaltă calitate și la cele mai bune prețuri. Pachetele cu panouri fotovoltaice Solardepo pot fi 100% personalizate, astfel se evită costurile adiționale și investițiile inutile

Panouri fotovoltaice

​       Sistemele cu panouri fotovoltaice generează energie electrică ieftină, de la lumina soarelui, ele captează energia solară folosind celule fotovoltaice. Aceste celule nu au nevoie de lumina directă a soarelui pentru a funcționa – ele pot genera electricitate și într-o zi noroasă. Celulele transformă lumina solară în electricitate care poate fi folosită pentru a utiliza aparatele de uz casnic și iluminat. Astfel reduceti facturile la electricitate: lumina soarelui este gratuită, odată ce ați plătit pentru instalarea inițială costurile la energie electrică vor fi reduse.
       Fiți plătit pentru energia electrică pe care o generați: guvernul incurajează folosirea energiei regenerabile vă plătește pentru energia electrică pe care o produceți.

        Vindeti energia electrică generată de sistemul Dumneavoastră cu pamouri fotovoltaice: dacă sistemul dumneavoastră produce mai multă energie electrică decât aveți nevoie, sau când nu se poate folosi, o puteți vinde. Energia electrică solara este verde, energie regenerabilă și nu emite dioxid de carbon nociv sau alți poluanți. Un sistem solar PV tipic pentru casă ar putea economisi peste o tonă de dioxid de carbon pe an.

Cum funcționează celulele fotovoltaice?

        Panourile fotovoltaice sunt făcute din straturi de material semiconductor de obicei silicon, când lumina strălucește pe celulă, creaza un câmp electric de-alungul straturilor. Cu cât e lumina soarelui mai puternică cu atât se produce mai multă electricitate. Grupurile de celule sunt montate împreuna în panouri sau module ce pot fi montate pe acoperișul dumneavoastră.
Puterea unei celule este măsurată in kilowati putere(kWp). Aceasta este rata la care generează energie la performanțe de vârf în lumina directă a soarelui pe deplin în timpul verii.

Montare                                

        Panourile fotovoltaice vin într-o varietate de forme și dimensiuni. Majoritatea sistemelor fotovoltaice sunt alcătuite din panouri care se montează pe partea de sus a unui acoperiș existent dar avem si sisteme integrate in acoperiș, ele pot înlocui țigla sau tabla.

        Un sistem integrat cu panouri fotovoltaice costă în medie cam de două ori mai mult decât echivalentul unui panou fotovoltaic deși veți economisii banii pe care i-ați fi dat pe țiglele de acoperiș sau tabla de acoperiș.

        Vă oferim evaluare și consultanță gratuită!

Sloganul Solardepo: Dacă Dvs. sunteți mulțumit și noi suntem! Dacă clientul este mulțumit și noi suntem!

Daca v-am atras atenția, să nu ezitați să ne contactați la pagina noastră de CONTACT.